Gæstebog
Tak fordi du besøger Kennel Danwelsh hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jan Bjerre Aagesen, d. 28-02-2022
Hej,

Vores dejlige welsh Abby fra Borchorst gik bort for 3 år siden og vi er klar til at tage en ny Welsh hvalp.Opdrætter I stadig?


E-mail:
Skrevet af Maria-Louise Stagsted Falk, d. 27-01-2022
Hej,
Vi har den skønneste Welsh terrier Molly, som i dag er 15 måneder. Hun er sådan en skøn hund, som vi naturligvis ønsker at finde en hanhund til, som kan biddrage med gode gener.
Har i en han?


E-mail:
Skrevet af Lene Hansen, d. 03-11-2021
Hej...
Vi har for tre år siden mistet vores terrier. Nu er min mand på pension og vi har igen tid til en hvalp. Vi bor på landet med to tønder land have, høns og gæs.
Har I stadig opdræt? - eller kender I nogen, der kan sætte mig i forbindelse med opdrættere? Mvh Lene


E-mail:
Skrevet af Erik Sørensen, d. 19-09-2021
Kær Inga
Vi er meget interesserede I at aftage en af Elsas hvalpe når hun er parret.
Sidst jeg henvendte mig var du så venlig at oplyse om jeres planer om parring. På det tidspunkt var jeg i kontakt med Gorms Kennel i Sverige om at aftage en hvalp, men det blev desværre ikke til noget.
mvh ErikE-mail:
Skrevet af Erik Sørensen, d. 06-09-2021
Kære Inge
Jeg skriver til dig for at høre hvornår I eventuelt vil have en hvalp til salg eller om du eventuelt kan henvise til en anden opdrætter herhjemme eller i udlandet.
Vi har siden november søgt efter en hvalp uden held. Bl.a. har jeg korresponderet med en opdrætter i Nord Jylland, men det lykkedes ikke at få parret hans tæve i sommer.
I mart sidste år sagde vi farvel til vores dejlige tæve som blev 13½ år. Hende havde vi hentet hos familien Mørke i Lubeck og hun blev et elsket medlem af familien. Derfor vil vi rigtigt gerne have en Welsh igen.
mvh Erik


E-mail:
Skrevet af vibeke, d. 16-08-2021
Kære Inga,
Kan du sige noget om hvornår i skal have næste kuld hvalpe?
Vores dejlige men gamle irske terrier har ikke langt igen, og vi vil gerne en størrelse ned fysisk, men samme "natur". vh Vibeke


E-mail:
Skrevet af Inga Ehler, d. 05-05-2021
Vi måtte desvære sige farvel til mine forældre´s Odin i sidste uge som blev ramt af blodkræft. Mine forældre søger efter en Welsh Terrier som er "voksen" da de selv er kommet lidt op i alderen så hvis nogen kan hjælpe vil jeg være meget taknemlig og høre gerne fra jer:-)


E-mail:
Skrevet af Jane Birkebæk, d. 10-03-2021
Kære Inga
I dag har vi taget afsked med Mikki, som er fra Pennys første kuld hvalpe(den største han)
I Mikki har vi haft den skønneste hund man kan forestille sig: trofast, legesyg, energisk, kælen og altid sin egen.
Vi er SÅ taknemmelige for, at vi har haft ham i vores liv i næsten 13 år.
Kærlig hilsen Mikkis famile/ JaneE-mail:
Skrevet af judith ditlevsen, d. 08-03-2021
Jeg har lige mistet min ruhåret foxterrie og da jeg har haft 2 irske terrie er min kærlighed faldet på en welsh terrie . Jeg håber i kan være bekjælpelig med at finde en til mig. Jeg kan kun finde jer på nettet men det kan være i har kontak. mvh judith 21220098


E-mail:
Skrevet af Bente Drachmann, d. 12-11-2020
Kære Inga og gemal
Tusind tak for 12 flotte år med en unik Welsh terrier Rhys, som desværre døde 28.10.20. Et stort savn men fantastisk at have haft en så skøn hund i mange år. Nu må jeg se om det lykkedes at finde en erstatning 🙏


E-mail:
Skrevet af Mette Halvgren, d. 26-09-2019
Dejlige billeder af nogen dejlige hunde, vi hentede en for nogen år siden, den dejligste hund man kan forestille sig, I ved noget om racen!


E-mail:
Hjemmeside: www.ormekurtilkat.dk
Skrevet af Jens Hasen, d. 03-06-2019
Godt nok nogen flotte hunde, må have overtalt konen til en ny snart :)


E-mail:
Hjemmeside: http://www.billigmotionscykel.dk/