Udstillingsresultater forår 2009
Resultater fra Holsted
Så startede udstillingssæsonen i week-enden den 14-15/2.
Vi havde medbragt Penny( Ecco's Indian Black Power), som er fit for fight igen efter veloverstået barselsorlov.
Vi havde også vores spradebasse Zara med (Danwelsh African Red Sunrise), hun er 7 mdr., og meget fjollet, men når hun får udstillingssnoren på, ved hun hvad sagen drejer sig om, og elsker at vise sig frem og blive rost og få guffer.
Lørdag i Holsted, Terrierklubbens udstilling, vandt Zara først hvalpeklassen i hendes race (der var kun hende!).
Senere på dagen skulle hun møde alle de andre hvalpe (6-9 mdr.), der havde vundet deres race, der var ca 25 hunde, de skulle gå for dommeren, og han skulle føle på hver enkelt, i det hele taget en tålmodighedsprøve for den alder.
Hun klarede det fint, og blev en flot nr. 2!
Zara på en flot andenplads
Resultater fra Fredericia
Søndag var der DKK udstilling i Fredericia.
Zara vandt igen hvalpeklassen, søster Frida var der også.
Sidst på dagen skulle hun så op imod alle de andre, der også havde vundet deres race, der var ca. 45 hvalpe, og vi stod som sild i tønde.
Men Zara klarede det i fin stil, og blev atter en flot nr. 2, og kom op på podiet, det var en stor oplevelse.
Zara på podiet som en flot nr. 2
Juniorhandling
Dygtige Katrine Jeppesen, årets juniorhandler 2008, skulle handle (vise frem), Penny, det har hun gjort flere gange med flotte resultater, og det må man sige hun også gjorde i Fredericia, Penny elsker Katrine, følger hende som en skygge, og ser hengivent op på hende. En smuk ekvipage.
De vandt i sikker stil, og kom på podiet.
Resultater fra udstilling i Haarlev marts 2009
Dansk Terier Klub holdt udstilling i 2 dage i Haarlev, hvor både Penny og Zara var med.
Begge opnåede meget flotte resultater begge dage.
Penny blev vinder af racen begge dage, men hun blev ikke placeret i store ring blandt de andre terrier, der blev bedst i racen.
Zara var til sin sidste hvalpeudstilling,  og fik begge dage en 'Særdeles lovende' vurdering. Det giver adgang til store ring og dermed i konkurrence med alle de andre hvalpe, der vandt sin race.
Her opnåede Zara det fantastiske resultat, at hun blev en flot nummer 1 begge dage. Den første dag var det en dommer fra Portugal - Luis Gorjäo-Henriques, der satte hende på 1. pladsen og den anden dag var det Ingrid Borchorst fra Danmark, der igen valgte Zara som nummer 1.

Zara klar til dommerens vurdering
Zara som vinder lørdag sammen med den portugisiske dommer
Zara som vinder søndag sammen med dommer Ingrid Borchorst
Flere udstillinger
Vi har deltaget i mange udstillinger i løbet af 2009 og efterfølgende vil vi i underafsnit give de vigtigste resultater. Fra april 2009 har Zara deltaget i juniorklassen og Penny har været med på de fleste udstillinger og deltaget i championklassen. Udover at deltage i ustillingen har Penny også ved flere udsstillinger sammen med Katrine Jeppesen deltaget i juniorhandling.