Resultater fra Neumünster og Bremen
Neumünster
I juni 2009 var Penny og Zara tilmeldt udstillingen i Neumünster. Der var tilmeldt ialt 7 welsh terrier til udstillingen og den Østrigske dommer Elfreiede Heidecker var ikke i tvivl om, at Zara var den bedste af alle welsh terrier, selvom hun kun var junior. Penny blev nr. 2, også et flot resultat. Senere i store ring blev Zara ikke placeret hverken i juniorgruppen eller i terriergruppen.
Zara opstillet i store ring
Bremen
I begyndelsen af august var der en dobbeltudstilling i Bremen, hvor vi deltog med Penny og Zara. Begge dage var der 5 welsh terrier tæver tilmeldt.

Den første dag lørdag den 1. august var det Lillian Lleton fra DK, der skulle være dommer, og hun placerede Zara som nr. 1 og BIR og Penny som nr.2. Senere i store ring skulle Zara deltage både i juniorgruppen og terriergruppen. I juniorgruppen deltog mere end 30 raser og kun 1 blev trukket ud til videre deltagelse i BIS. Til vores store overraskelse og glæde blev Zara trukket ud som bedste junior terrier. Senere i BIS blev hun ikke placeret, men vi opnåede langt mere end vi havde forventet.

Næste dag søndag den 2. august var det Hans-Erhard Grüttner fra Tyskland, der var dommer. Han placerede hundene fuldstændig på samme måde som Lillian Lleton havde gjort dagen før, og han gav meget positive kommentarer om Zara.
Senere i store ring blev Zara ikke placere.

I Tysklang har man en Junior Champion titel, og gennem de flotte placeringer Zara fik både i Neumünster og Bremen fik hun de nødvendige certifikater til at opnå titlen 'Deutcher Jugend-Champion'
Zara på podiet som vinder af terrier juniorgruppen