DKK dobbeltudstilling i Brøndby
Brøndby
Den 19. og 20. september var der dobbeltudstilling udendørs i Brøndby i et dejligt sensommervejr.
Lørdag den 19. september var der tilmeldt 4 welsh terrier, 2 fra DK en fra Norge og en fra Tyskland. Dommer var Tinna Grubbe fra DK. Zara blev først vinder blandt tæverne og i konkurrencn om BIR vandt hun over en tysk hanhund.

Søndag den 20. september var der tilmeldt 5 welsh terrier, 2 fra DK, en fra Norge, 1 fra Sverige og 1 fra Tyskland. Dommer var Hans-Erhard Grüttner fra Tyskland.
På denne udstilling kunne man opnå titlen 'Københavnsvinder' ved at blive bedste han eller bedste tæve og igen blev Zara bedste tæve og senere BIR og fik dermed sin første titel (KBHV09), der kommer i programmet til kommende udstillinger. 
Zara klar til at blive præcenteret
Penny i juniorhandling
Penny var ikke med i udstillingskonkurrencen, så vi kunne være sikre på, at hun kunne være med i juniorhandling konkurrencen sammen med Katrine Jeppesen.
Katrine fører konkurrencen, men havde stadig brug for gode placeringer for at få tilstrækkelige point til at vinde årets juniorhandling konkurrence. 
Det gik meget fint og med en 2. plads lørdag og en 1. plads søndag håber vi, at det er nok til at Katrine kan slutte som vinder af året konkurrence.
Penny på podiet sammen med Katrine