Verdensudstilling
Verdensudstilling i Bratislava
Fra den 8. - 11. oktober blev der afhold Verdensudstilling i Bratislava med deltagelse af næsten 22. 000 hunde fra det meste af verden.
Der var tilmeldt 49 welsh terrier, og Zara skulle deltage i Juniorklassen og Penny i Championklassen. Dommer var Bucko Stanislav fra Slovakiet.

Det var flot at se de mange veltrimmede welsh terrier, og først skulle hanhundene i ringen for finde de bedste hanner. Vinder af juniorklassen blev Siverskiy Tigr fra Rusland og samlet vinder blev Rambo Von Der Hohen Flur fra Tyskland.
Derefter skulle tæverne i ringen og i juniorklassen præcenterede Zara sig meget flot og blev kåret som World Junior Winner foran et smukt felt af hunde fra mange forskellige lande. 
Senere skulle Zara deltage i kåringen af bedste tæve, og det blev en tæve fra Italien, der var efteranmeldt, og derfor kender vi ikke navnet på hunden. Den blev senere kåret som bedst i racen (BIR). 
Der skulle også kåres en bedste junior og her vandt Zara over den russsiske hanhund, og blev dermed BIR for juniorer.
Zara bliver kåret som World Junior Winner
Verdensudstilling - juniorhandling
Penny skulle sammen med Katrine Jeppesen repræsentere Danmark i juniorhandling. Som repræsentant for en land gik man direkte til finalen om søndagen, og ud af 28 lande blev Katrine og Penny trukket ud sammen med 10 andre. Ved den sidste udvælgelse kom de ikke med, men det var flot at blive blandt de 10 bedste.
Katrine og Penny blandt de 10 bedste