DKK dobbeltudstilling i Herning
Lørdag den 7. november
Her var der tilmeldt 3 welsh terrier. Vores egne Penny og Zara og den 3. var Zara's søster Danwelsh African Blue Ocean. Dommer var Soile Bister fra Finland, og hun gav Zara en usædvanlig fin kritik, som også medførte, at Zara blev BIR.
Zara havde nu så mange point i konkurrencen om årets welsh terrier, at hun kunne kåres som vinder i 2009. Hun blev fotograferet og vil blive vist i næste nummer af hunden.
Penny deltog også i juniorhandling sammen med Katrine Jeppesen, og de var begge i finform og fik en flot 1. plads. Det betød, at Katrine nu havde så mange point i den samlede konkurrence, at hun ville blive årets junorhandler 2009.
Zara vist frem i store ring
Søndag den 8. november
Her var kun tilmeldt vores egne 2 welsh terrier. Dommer var Monique van Brempt fra Belgien. Hun gav begge hundene en fin kritik, men fandt at Zara var bedre på flere punkter, så hun blev kåret som BIR.

Penny deltog igen i juniorhandling sammen med Katrine Jeppesen, og selvom de 'kun' fik en anden plads kunne det ikke ødelægge stemningen, da Katrine og Penny sidst på søndagen blev kåret som årets juniorhandler. Der vil sikkert blive vist en del billeder af dem i den næste udgave af Hunden.
Katrine og Penny ved kåring som årets juniorhandler